5 Şubat 2017 Pazar

Sevgiliye Hediye Sepeti Hazırlamak


2017 Sevgililer Günü veya başka bir özel gün ya da insanın sevgiliye sürpriz yapmak istediği herhangi bir günde uygulanabilecek gayet güzel bir fikirdir. Erkeğe hediye alternatifi olarak da, kadına hediye alternatifi olarak da ayarlanabilir. Farklı firmaların bu tarz hazır sepetleri oluyor ama burada söz konusu olan en az 3 - 4 parça hediyeyi seçip güzel bir sepetin içine yerleştirmektir. Bu daha çok emek isteyen bir fikirdir yani, ama etkisi de güzel olur. Sevgiliye hediye sepeti hazırlamak için hediye seçerken partnerinizin sevdiği renkleri, yemekten veya içmekten hoşlandığı şeyleri, hobilerini, ilgi alanlarını, tuttuğu takımı, sevdiği kokuları dikkate alabilirsiniz.




















Başka şeyler de olabilir tabii, biraz düşünseniz kim bilir aklınıza neler gelir.

Sevgililer Günü için hediye sepeti hazırlarken  sepetin içine farklı konseptlerde ürünler de koyabilirsiniz, aynı kategoriden olan şeyler de.

Örneğin kahveyi çok seven birisi için çeşit çeşit kahveler ve kahvenin yanına yakışacak çikolata, draje, lokum gibi ürünler koyulabilir. Hatta, kişi alkol kullanıyorsa belki 1 şişe de likör. Bir şarap tutkunu için 1 şişe şarap ve birkaç çeşit peynir alınabilir.

Kişisel bakımına önem veren bir kadın veya erkeği sepetinde sabun, duş jeli, banyo süngeri, vücut bakım kremi gibi ürünler olabilir.

İsterseniz karışık bir sepet de hazırlayabilirsiniz. Fakat aldığınız hediyelikleri sepete dekoratif bir şekilde yerleştirmeyi, ambalajlamak istediklerinizi güzel paket kağıtlarına sarmayı ihmal etmeyin. Sepetin içine bir not koymak da güzel olur.

Daha şık bir fikir olarak şişede mesaj koymayı da tercih edebilirsiniz.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder